Agenda


Lees verder...

Webstatistieken

Vandaag 38
Deze week 458
Deze maand 1357
Sinds 11-2008 710396

Opleidingen
 

 

Koreaans†studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar†Koreaans gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Koreaans†studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je†Koreaans op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende opleidingen.

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Korea aan. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Korean Studies.
Meer informatie...

 

 

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management AziŽ aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commerciŽle managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met AziŽ heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...

 
  2024 Harm W. Schoonekamp | Contact | Meer talen leren | Plattegrond.

Citaat van de dag

"Liefde overwint alles. " - Vergilius -
(70-19 BC)

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.